top of page

Nå gleder vi oss til å reise til Liberia

Oppdatert: 5. sep. 2021


2020 starter med at vi reiser 9 stykker på tur til Liberia. Vi ankommer den 6 januar om kvelden og er hjemme i Norge den 14 januar.


Dette blir en pangstart på det nye året og for første gang er det faddere med. Det er viktig for stiftelsen at flere får se og oppleve landet og den forskjellen som alle dere som støtter oss er med på å skape for så mange.

Det betyr mye lokalt at vi kommer å hilser på, diskuterer, blir kjent med folket og kulturen og planlegger 2020 sammen med dem.


Det er nå 9 år siden vi startet opp og mye har skjedd siden. Etter en vanskelig oppstart hvor Ebola epedemien herjet så kunne vi endelig komme ordentlig i gang i 2016 med våre første 60 elever i Velley-Ta landsbyen. Denne landsbyen og skolen og landsbyen er nå inne i sitt 6 år og det er kommet til 3 skoler/landsbyer til.


Gjennom diskusjoner med landsbyrådet og foreldre har vi utvidet vårt engasjement til også å utstyre skolene med bibliotek i henhold til utdannings ministeriets krav, to har fått solcelle anlegg og vi håper vi kan installere slike anlegg på de to siste neste år.

Det er voksen opplæring på kveldene for alle dem som aldri har gått på skolen, og skolene blir mer og mer sentrum i landsbyene og fungerer som samfunnshus.

Lek og idrett er kommet til de seneste årene og er selvfølgelig meget populært bland barna.

Lagdrakter og idrettsutstyr som baller, pumper og annet som trengs gir stolthet og glede.


I år blir den første gangen det arrangeres turnering mellom skolene i fotball og kickball. Dette kan bli starten på en ny "liga" for skolebarn i Liberia. vi samler alle fire skolene til vennskapelig dyst og det gleder oss vilt og det tror vi alle barna også gjør.


Følg med på våre reisebrev og oppdateringer hver dag på :


Et riktig godt nytt år til alle og en spesiell takk til de ansatte i Multiconsult for deres generøse gave, vår sponsor RAMT, alle faddere og givere og følgereSiste innlegg

Se alle

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page