top of page

STUDENTER SOM BRYR SEG. UKEHJELPEN I ÅS, NMBU EN SUKSESS!

Oppdatert: 27. jun. 2023


Ukehjelpen som arrangeres annethvert år i forbindelse med UKA i Ås gikk i 2022 til GHTAC, og hvilket fantasisk innsats de har gjort!

Studentene på NMBU sitt ukeinnsamlingsløp, ett av mange initiativ i UKE hjelpen.


Det er fantastisk hva studentene på NMBU har samlet inn til skolegang i Liberia for GHTAC.

Vi ble veldig glad og rørt da vi fikk en mail fra NMBU i februar 2022 om at GHTAC var valgt som samarbeidspartner for UKA i ÅS 2022.

Hvert annet år arrangeres UKA på NMBU og det samles det inn penger til et veldedig formål gjennom UKEhjelpen. I år er vi glade for å kunne annonsere at de innsamlede midlene går til Stiftelsen Giving Hope to a Child, (GHTAC). GHTAC driver hjelpearbeid i Afrika, primært Liberia med et fokus på undervisning. Målet til organisasjonen er å skape langvarig positiv forandring og involvere barn og voksne til å bygge robuste samfunn..

Om UKEhjelpen

UKEhjelpas mål og kriterier: UKEhjelpa skal fokusere på internasjonal solidaritet og sette et viktig og dagsaktuelt tema på dagsorden.

GHTAC ble valgt fordi FN's bærekraftsmål er basis for alt vi gjør og for GHTAC's fokus på læring for alle.

De forskellige aktivitetene gjennom 2022

UKE hjelpen strakk seg over hele 2022 med aktiviteter fra mars, miniuka, til slutten av oktober med flaskeinnsamlinger, gjenbruksdag, ukegudstjeneste, ukeløp etc.


Studentenes engasjement

Det har vært et stort engasjement blandt studentene, godt ledet av Agnes Lindstad Børresen, gjennom hele 2002 fra miniuka i mars til avslutnngen på høsten.


GHTAC prioriterer jenter, handicappede og de fattigste.

Vi i GHTAC er blitt inspirert og rørt over den innsatsen som NMBU studentene har lagt i dette.

Vil du engasjere deg i GHTAC?

Alle kan engasjere seg i GHTAC og være med å gjøre en forskjell.

Vi trenger driftige og engasjerte styremedlemmer. Alle verv i GHTAC er ulønnet og frivillig. Det er et arbeidende styre og en stab med regnskapsfører, web design, innsamling og arrangementsansvarlig. Vi er alltid åpne for nye mennsker som brenner for at alle barn skal få en mulighet til en utdannelse. Vi trenger også unge som som vil være med å bidra.


Om du ikke har tid eller anledning til å være med i organisasjonsarbeid, så er det mange andre måter å støtte oss på. Du kan bli fadder, grasrotgiver eller starte din egen bursdagsinnsamling på facebook.122 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page