top of page

UKEgudstjenesten og GHTAC i ÅS kirke søndag 16 oktober kl. 11-12 alle er velkomne.

På søndag den 16 oktober er de UKE gudstjeneste og GHTAC ved Tove Odland holder et innlegg om det arbeidet vi gjør for å gi barn i Liberia skolegang og som nå studentene på NMBU støtter gjennom UKEHJELPEN. Kom og hør Toves fortelling om hvorledes vi her i Norge kan gjøre en stor forskjell i andres liv med små midler og gode samarbeidspartnere lokalt.

Tove har arbeidet i store deler av verden med å hjelp andre
Tove Odland Styremedlem i GHTAC

Tove har hatt et spennende og innholdsrikt liv hvor hun har arbeidet i mange land og kontinent for å hjelpe dem som lever i fattigdom og nød. Hun har fått Kongens fortjeneste medalje for sitt arbeid. Hun er uredd og har arbeidet i de farligste landene i den tredje verden og har en spennende historie å fortelle.

Ivrige elever

I en verden som de seneste årene har hatt en pandemi, energikrise og krig i Europa har det hvert lett å glemme dem som har det enda vanskeligere enn oss her i Norge.


Nå truer matmangel og sult i mange land. I Liberia er nå nærmere 50 prosent truet av underernæring og da er det fantastisk å ha en skole å gå til og kunne håpe på et bedre liv i fremtiden.


I vanskelige tider er det å kunne fortsette livet noenlunde normalt, møte andre, leke, lære og være sammen, viktigere enn noen gang!


Vi håper at mange har anledning til å delta på gudstjenesten og hvis du ikke har anledning, så gå inn på vår webside og les mer om hva GHTAC gjør og har oppnådd.


Du kan bli fadder her eller støtte med engangsbeløp og være med å gjøre en forskjell!


Siste innlegg

Se alle

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page