top of page

De ansatte i Multiconsult har gitt årets julegave til Stiftelsen GHTAC!

Oppdatert: 5. sep. 2021

Adophus, Magdalena og Emma våre flotte samarbeidspartnere i Liberia sammen me vinnerlaget i en stavekonkurranse

I går kom beskjeden om at Giving Hope to a Child var stemt frem av de ansatte i Multiconsult for andre gang har valgt oss som mottager av deres julegave. For en liten organisasjon som oss er dette helt fantastisk og vi takker alle de ansatte for deres generøsitet.

Landsbyen bygget nytt skolekjøkken av det avblåste taket på Frank Diggs, vi betalte matrialer til nytt tak på skolen og innbyggerne ordnet resten.

Det varmer at så mange er villige til å hjelpe mennesker så langt vekke, i andre samfunn og kulturer som er helt ukjent for de fleste nordmenn.

Bildene over viser litt av hva vi gjør: Bilde 1. Tove åpner et nytt skolebibliotek. Bilde 2. Litt av interiøret som innbyggerne har laget. Bide 3. Solceller sponset av Multiconsult. Bilde 4. Vi støttet med utstyr og opplæring i Ebola krisen. Bilde 5. Undervisning og skolepenger. Bilde 6 er fra et av jentenes Kickball lag med utstyr gitt av stiftelsen.


Dette gjør det mulig å videreutvikle det arbeide vi har satt i gang i Liberia og som nå går inn i sitt 9 år. Gjennom denne reisen har vi lært mye om å arbeide på et annet kontinent og å lytte til dem vi er der for å hjelpe og har nå et program som virkelig fungerer godt.

De av FNs bærekraftsmål vi i dag arbeider med. Vi søker hele tiden og utvide våre program med ytterligere av disse målene og arbeider for å gi alle i landsbyen en forståelse av hva disse betyr i praksis.

Vårt mål er å utvikle hele landsbyer med FNs bærekrafts mål som styringsredskap. Vi kan ikke gjøre alt og andre organisasjoner arbeider side om side med oss. Landsbyene har et eierskap, de engasjerer seg og gjør mye av det praktiske arbeidet med bygging, vedlikehold og tar lokale initiativ.

Foreldre og ungdommen bygger skole på dugnad.

Vi kan se en stor endring i lokal stolthet, oppfinnsomhet, initiativ og tro på fremtiden gjennom de årene vi har arbeidet med dem, dette er fantastisk å få lov til å oppleve.

Vi har også vært så heldige å finne en meget god lokal samarbeidspartner CODEVPRO, som driver humanitær hjelp i landet. De gjør alt for oss i Liberia og uten dem ville ikke det vært mulig å oppnå de resultatene vi nå har fått.


Multiconsult as og LINK arkitektur as er begge medstiftere i stiftelsen og de største bidragsyterne til organisasjonen.


På vegne av alle i Liberia og stiftelsen takk til dere for støtte og tilliten.ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page