top of page

Nå er den nye websiden LIVE!!

Oppdatert: 2. mar. 2019

Endelig kan vi invitere dere alle til vår nye webside. Vi håper dere liker det dere ser og vil bruke den aktivt! Vi synes den er blitt veldig fin!


Vår nye førsteside!
Vår nye førsteside!

Vi har fokusert på å gjøre den informativ og praktisk for dere som besøker den samtidig som den er lett å endre og utvikle videre for oss!


Nyhetsbloggen
Nyhetsbloggen

Nyhets bloggen er oversiktlig og man kan abonnere på den slik at en alltid er oppdatert. Målsetningen er at det også her vil bli oppdatering hver fredag! Vi har lagt inn noen eldre nyheter og vil oppdatere med flere etterhvert.


Her kan du finne mye informasjon om GHTCA
Her kan du finne mye informasjon om GHTCA

På siden om oss kan dere lese om vår visjon, våre mål,om Liberia og Jusu samt finne kontakt adressene til oss!


Våre sponsorer og samarbeidspartnere er viktige.
Våre sponsorer og samarbeidspartnere er viktige.

GHTAC har mange støttes bedrifter og enkeltpersoner både med penger og innsats! Les mer om dem og hva de bistår med og besøk deres hjemmesider. Dersom din bedrift vil bidra så kan dere enten sende mail eller ringe oss for en hyggelig prat.

Fadderne er sentrale i vårt arbeid!
Fadderne er sentrale i vårt arbeid!

Det er fadderne som er ryggraden i GHTAC, mange har vært med siden starten og dette gir oss trygghet og stabilitet i vårt arbeid. Dersom du skulle ønske å bli fadder kan du nå gjøre det "online" fra siden STØTT BARNA.


WEB side under utvikling
WEB side under utvikling

Annette og Rolf har vært arbeidet lenge med dette internt, men når Proffil sa ja til å hjelpe ble det fart på utviklingen. De har sporty stilt opp på frivillig basis og sørget for at vi kom i mål på design og funksjoner. Proffil er et ungt nytt designbyrå under oppstart. deres egen webside er ikke oppe enda, men kommer snart.
Håper dere tar dere vil bruke siden og lese mer om hva vi gjør og blir inspirert til å bidra!

Vi ønsker deres tilbakemeldinger på innhold, layout og om alt fungerer og hva dere vil vite mer om.


En stor takk til Andreas og Sondre for uvurderlig hjelp!


Vi i GHTAC håper dere liker det dere ser og at mange melder seg på vår nyhetsoppdatering og ønsker dere god lesing.114 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page