top of page

Tviberg fornyer avtalen med GHTAC.

Tviberg as øker sponsoravtalen med GHTAC fra 50.000 til 200.000 NOK pr. år.

Annette og Rolf på stranden i Liberia

Selskapet Tviberg er eid og drevet av Annette Tvedt og Rolf Maurseth. Begge har vært aktive i etableringen av stiftelsen Giving Hope to a Child, (GHTAC) og i driften. Annette som web- og design ansvarlig og Rolf som styreleder siden oppstarten i 2011.

Vi har sett hvilken forskjell Giving Hope to a Child gjør for barna og nærmiljøene der de bor, og det er nå naturlig for oss å fortsette som sponsorer ved siden av å være faddere og aktive bidragsytere.

Rolf har spilt fotball for første gang i Afrika
Annette og jentene

Mest av alt har livsgleden og de åpne og vennlige menneskene som alltid tar imot en med vennlighet og respekt gjort et sterkt inntrykk på oss. For oss er det viktig at stiftelsen kan fortsette sitt arbeid og utvikle seg videre, til det trengs det penger og vi håper dette kan inspirere andre bedrifter til å støtte stiftelsen.


Vi vet at pengene når frem og de program stiftelsen har startet i Liberia virkelig gjør en stor forskjell for mange mange barn.


Ikke minst for de svakeste, handikappede og jentene som vokser enormt gjennom kunnskap, og trenger skolen som et holdepunkt i sin ungdomstid.

Annette blir sjarmert
Annette viser tegneteknikker

Det veldig inspirerende å være aktivt med i utviklingen av stiftelsen og vi ønsker velkommen andre til å være aktivt med videre som sponsorer, faddere i styret eller å bidra på andre måter.


Annette ble fort sjarmert av barna og for jentene var det spesielt inspirerende og stas når hun lærte dem litt tegneteknikker.


Det er utfordrende tider nå og det er mange som trenger hjelp over hele verden. Vi håper at ikke vi glemmer dem som ikke er i nyhetsbilde nå og at flere vil bli faddere eller sponsorer sammen med oss.


Det koster kun 1500 kroner å gi et barn i Liberia skolegang i ett år.


Ring Rolf på 91568617 for en prat eller send mail til rolf@givinghope.no
236 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page