top of page

Påske innsamling til Clement og Blessing

Oppdatert: 5. sep. 2021


Disse to guttene på Velley-Ta skolen trenger hjelp med sine øyne og hva kan være bedre enn å hjelpe to unge gutter på skolen til å kunne se, lese, skrive og fortsette på skolen.


Det er et mål for oss i GHTAC å støtte opp om dem med spesielle behov slik at de kan få samme muligheter som andre og vi ønsker å få gitt disse to unge guttene den hjelp de trenger for å kunne gå på skolen videre. Covid-19 har rammet økonomien til mange hardt og vi ønsker å gjøre en ekstra innsats for de mest sårbare.


Clement Sanakaba er 15 år og gar fått høyre øye alvorlig ødelagt av en øyeinfeksjon og har nå problemer med å se og gjenkjenne objekter.

Hans foreldre har ikke råd til å sende ham til øyespesialist og å skaffe ham nye briller.


Blessing Kollie er 14 år og albino og har generelle problemer med å se og med å lese og skrive samt se objekter. Han trenger også en spesiell solkrem for å beskytte seg mot den sterke solen . Han har hatt ett par med briller, men de er blitt ødelagt når han lekte med sine venner. Hans foreldre har ikke råd til å kjøpe nye briller til ham.

5.000 Nkr er det som skal til for at disse to guttene skal få den hjelpen de trenger for å kunne ha de samme mulighetene som sine skolekamerater. Eventuelle overskytende midler vil gå til våre faste skoleprogram.


Innsamlingen er på Facebooksiden vår! https://www.facebook.com/donate/441262617175886/En riktig God Påske til alle.

Stiftelsen Giving Hope to A Child.Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page