top of page

Reisebrev 2, Liberia 2024

Oppdatert: 4. mar.

Hvert halvår får barna i vårt program, skoleuniformer, en skolesekk med nødvendig skolemateriell og vi betaler deres registrerings avgift til skolene.
Glade barn har fått nytt skoleutstyr på Vartekeh

Idag har vi besøkt vår andre skole, Vartekeh🫶


Vi ble tatt imot av elever, foreldre, lærere og rektor. Elevene hadde fremvisning med sang og dans💃🏾


Denne skolen har dessverre møtt på utfordringer det siste året. Til tross for dette holder elevene motet oppe og kjemper hver dag for å få en god utdanning.


Det er alltid fantasisk å bli møtt av alle elevene
Forventningsfulle elever tar i mot oss

Utdelingen av sekker, skolebøker, skoleutstyr, uniformer og sko var utrolig gøy! Elevene ble kjempeglade for nytt utstyr.


Elevene og foreldrene deres utrykker stor takknemlighet for all støtten de har fått og vi i GHTAC håper vi kan gjøre enda mer for dem i fremtiden. For eksempel å kunne utvide programmet til ungdomsskolenivå også🫶


Inrullering i nytt semester
Elever følger med på utdeling av skolemateriell av Pia, Emma og Jenneh

Idag fikk Pia intervjuet Isaac Davis Yancy, som både er lærer og PTA(Parent, Teacher Association) ansvarlig. Han har vært lærer på Vartekeh barneskole i 12 år, både før og etter GHTAC programmet ble innført. Isaac forteller at elevene sitt ønske og engasjement for å gå på skolen har økt fra svært få til nesten fullt oppmøte til takke for GHTAC sin støtte!


Dessverre har ikke sikkerheten på skolen vært god nok det siste året og de har hatt flere innbrudd, noe som har svekket skolen på mange måter.


Veldedighetsorganisasjonen som tidligere har sørget for at barna har fått mat har gitt seg på grunn av korrupte offentlige lærere. Dette gjør at de fleste barna dessverre bare spiser ett måltid for dagen etter skoletid.Takket være gode lærere som Isaac har de heldigvis fått orden på administrasjonen og skolen er nå på bedringens vei. Isaac, sammen med de andre lærerne, jobber frivillig og hans arbeid er utrolig inspirerende. Isaac synes arbeidet er svært givende, og kommer til å fortsette sammen med GHTAC og samarbeidsorganisasjonen vår LUMDS å gjøre Vartekeh barneskole best mulig!Tusen takk for støtten❤️ imorgen skal vi besøke Dementa!!

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page