top of page

Reisebrev 6, Liberia 2024

Oppdatert: 4. mar.

Emma er lederen av LUMDS og en meget reflektert kvinne.
Intervju og diskusjoner med Emma

Idag har Pia, Annette og Rolf besøkt LUMDS sine kontorer her i Liberia🫶🏼

 

LUMDS er vår samarbeidsorganisasjon i Liberia. Deres misjon er å hjelpe alle mennesker uten forbehold mht. religiøse og etniske skillelinjer. For oss i GHTAC er det utrolig viktig at de vi samarbeider med er rettferdige, genuine og gode gjennomførere. Vi har samarbeidet med LUMDS siden 2014, hele 10 år. Åpenhet og tillit gjør oss til et fantastisk godt team!🫱🏼‍🫲🏾

 

Emma Okai-Wleh er den svært dyktige og bestemte lederen av LUMDS teamet
Madame Emma Okai-Wleh Exceutive Director, LUMDS

Emma er direktør i LUMDS og har en enorm drivkraft. Det er ufattelig viktig for henne med en utdannet befolkning. Hun understreker viktigheten ved å ha jentene i skolen så lenge som mulig for at de skal være utdannet før de får barn. «if a mother is educated, her children will be educated, and this will open the doors for a better future for Liberia”. Et betydelig antall barn forblir hjemme for å assistere sine foreldre, men LUMDS ønsker å snu denne dynamikken slik at det er foreldrene som bistår barna.

 

Adolphus er en karismatisk og energisk leder med fantastiske evner til å løfte stemningen i enhver forsamling
Adolphus W. Dupley, Director of Projects

Adolphus er prosjektleder og jobber for forandring. Han har mange hjertesaker. Å kjempe for en utdannet befolkning og å forbedre helsetjenester er to av mange viktige saker for han! Det var borgerkrig i Liberia fra 1989 til 2003, da fikk unge Adolphus direkte oppleve et land på sitt verste. Krigen var usedvanlig brutal og rammet i stor grad sivile. Barn ble særlig påvirket, en betydelig andel av soldatene var barnesoldater, og ble dopet for lojalitet og hensynsløshet. Adolphus ville bygge opp landet sitt igjen og hjelpe de som trengte det mest.

 

Verlyn har full kontroll på alle innkjøp til skolene
Verlyn S. Gono Procurement and Logistics Manager

 Verlyn er Innkjøpsansvarlig i LUMDS. Hun kjøper inn sekker, skolesaker, uniformer og sko på vegne av GHTAC. Verlyn, på lik linje med barna våre på skolene, var også oppvokst i rurale områder. Hennes tidligere livserfaring gjør henne forståelsesfull for elevene sin skolehverdag og problemene de står ovenfor. Det er utrolig viktig for henne å gi tilbake til sitt lokalsamfunn og hjelpe der hun kan! Hun tilbrakte 2 år på Frank Diggs barne- og ungdomsskole og hadde ansvar for fritidsaktiviteter. Hun brukte også mye av tiden sin på å overtale foreldre om viktigheten av å sende barna sine på skolen, noe hun selv skulle ønske noen gjorde for henne da hun var elev!

 

Magdalene har kontroll på det meste i LUMDS og er Emmas høyre hånd
Magdalene S. R. Sumo, HR manager

Magdalene er Personalansvarlig i LUMDS og har alltid hatt et ønske om å jobbe med barn. Hun har master i Bedriftsadministrasjon og er utrolig dyktig. Lidenskapen hennes for å jobbe med lokalsamfunn er stor. Hun får mye glede av å jobbe i feltet også, besøke skolene, hjelpe elevene og se utviklingen til hver elev. Magdalene er en trofast ansatt som har jobbet i LUMDS i hele 12 år!

 

Jenneh er vår hovedkontakt i LUMDS
Jenneh C. Gekpoah Project manager for GHTAC

Jenneh er programkoordinator for GHTAC og har jobbet for LUMDS i nesten fire år. Hun elsker både jobben sin og muligheten til å kunne hjelpe barn og voksne. Mat på bordet og skolepenger er ikke en selvfølge i Liberia. Hun kan forstå elevene sine utfordringer fordi hun har gjennomlevd det samme. Ved siden av jobben i LUMDS studerer hun miljøvitenskap og understreker at ønske og behovet til Liberia om å bli mer bærekraftig er stort!

 

Vi setter så utrolig pris på alle som jobber i LUMDS. Det er tydelig at de nyter stor respekt i landsbyene, på skolene og hos hverandre. I løpet av denne uken har vi fått anledning til å bli godt kjent og fulgt de i arbeidet både på kontoret og ute i feltet. Det har gitt oss stor glede og trygghet for at arbeidet og støtten fra Giving hope to a Child betyr mye for svært mange, både barn og voksne!☀️☀️

Det er et fantastisk, dyktig, engasjert, krativt og ernergisk team som sørger for at GHTAC visjoner og midler blir forvaltet på en god måte og vi er stolte over det de får ut av hver krone vi sender.

Siste innlegg

Se alle

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page