top of page

Arkitekt Øvind Maurseth har testamentert 100.000 kroner til "Stiftelsen Giving Hope to a Child"Øivind på sitt kontor på 70-tallet

Øivind har vært en trofast fadder i mange år og har fulgt stiftelsens arbeid med stor interresse og glede. Han var levende opptatt av sitt yrke som arkitekt og har satt mange synlige spor etter seg i det Bergenske bybilde som SAS Royal hotellet på Bryggen, Brygens museum som begge har høstet internasjonale priser.


En av Øvind mange vakre skisser, Øygardsmuseet

På sine eldre dager fikk han tid til å tenke på andre og engasjerte seg sammen med sin sønn Rolf Maurseth som er styreleder i GHTAC og etterhvert tok dette arbeidet en større plass i hans hjerte enn arkitekturen.


Han gikk bort den 31 juli i år og etterlater seg et dypt savn, men også håp til andre gjennom sin testamentariske gave som er nok til å drive en skole i ett halvt år!

"Det jeg er med å gjøre for andre i Liberia er jeg mer stolt over enn det jeg har fått bygget har Øivind uttalt."

Rolf og Emma som leder vårt arbeid i Liberia

"Jeg har hatt gleden av å arbeide med min far som arkitekt i i mange år og det har gitt mange diskusjoner om hvordan vi skal skape gode samfunn. Dette har vi fortsatt med i vårt arbeid med GHTAC hvor diskusjonene fortsatte om hva vi kan få til med små midler på et annet kontinent, uttaler Rolf Maurseth"


Stiftelsen er meget takknemmelig og inspirert til videre arbeid av denne generøse gaven og sender våre kondolanser til familien.


Øivind i Venezia


Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page