top of page

Ny sponsor for Giving Hope to a Child.

Oppdatert: 5. sep. 2021

Tviberg blir ny sponsor for Giving Hope to a Child og har inngått en 3 års avtale på 50.000 NOK pr år.


Selskapet Tviberg er eid og drevet av Annette Tvedt og Rolf Maurseth, som begge har vært aktive i etableringen av stiftelsen og deltatt som web- og design ansvarlig og styreleder siden oppstarten i 2012.


Vi har sett hvilken forskjell Giving Hope to a Child gjør for enkeltpersoner og nærmiljøene der de jobber, og det er nå naturlig for oss å gå inn som sponsorer ved siden av å være faddere og aktive bidragsytere.

Afrika er et kontinent vi har falt for på mange nivå, det har enorm variasjon i natur, mennesker og kultur. Vi har sett de store problemene de har med fattigdom, korrupsjon, krig og sykdom og hvordan de store forskjellene mellom fattig og rik preger kontinentet. Mest av alt har livsgleden og de åpne og vennlige menneskene som alltid tar imot en med vennlighet og respekt gjort et sterkt inntrykk på oss.


For oss er det viktig at stiftelsen kan fortsette sitt arbeid og utvikle seg videre, til det trengs det penger og vi håper dette kan inspirere andre bedrifter til å støtte stiftelsen.

Vi vet at pengene når frem og de program stiftelsen har startet i Liberia virkelig gjør en stor forskjell for mange:Det veldig inspirerende å være aktivt med i utviklingen av stiftelsen og vi ønsker velkommen andre til å være aktivt med videre som sponsorer, faddere eller å bidra på andre måter.

239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page