top of page

Reisebrev 1, januar 2020

Oppdatert: 5. sep. 2021


Fra 2019 reisen, stappfulle skoler med foreldre og barn møtte oss!

Reisebrev 1 Liberia, 05.01.2020

Følg med på WEB, Facebook, LinkedIn, Instagram og Twitter!

Dere finner lenker nederst på websiden, eller dere kan abonnere på nyhetene på websiden så kommer det rett på mail.


Fra vår webside, klikk på abonner så får du nyhetene rett inn i mailboksen din!

Vi vil legge ut reisebrev hver dag frem til den 14. januar.


Tove og Liv Berit er allerede på plass i Monrovia og legger til rette for oss andre som kommer ned i morgen, og de melder om pent vær, ca. 30 grader og travle dager.


Bilder fra i går fra Tove og Liv Berit, hotellet ser bra ut og er rett ved stranden.


Vi i stiftelsen er utrolig glade for at syv faddere vil bruke av sin fritid og reise med oss på egen regning for å oppleve Liberia og være med å besøke de skolene og landsbyene vi arbeider i.

Dette vil bli en opplevelse for oss alle og gir et godt fundament for videre arbeid.


Vi har et travelt program hvor vi skal se på skolene, treffe elevene og foreldrene. Bli kjent med kulturen, treffe våre samarbeidspartnere og nyte gjestfriheten i landet.


Ikke minst gleder vi oss til å få være med på Adolphus og Darlyn sitt bryllup det blir noe helt annet enn det vi vanligvis gjør på våre besøk!


Darlyn og Adolphus

Det er politiske og økonomiske uroligheter i landet med varslede demonstrasjoner, vi vet ikke helt om omfanget og når enda. Det var tilsvarende demonstrasjoner i juni som gikk fredelig for seg men det er jo alltid litt ekstra spenning forbundet med slike uroligheter.


I morgen blir det mye reising så det blir et sent reisebrev hvor vi blant annet oppdaterer dere fra Tove og Liv Berits første dager der nede

Vi skal gjøre vårt for å gi dere alle gode oppdateringer om smått og stort som vi opplever hver dag.Fra ni eventyrlystne på tur i Liberia!Siste innlegg

Se alle

Hozzászólások

0 csillagot kapott az 5-ből.
Még nincsenek értékelések

Értékelés hozzáadása
bottom of page