top of page

REISEBREV 7. 11.01.2020. Tilbake til Monrovia

Oppdatert: 5. sep. 2021


Våre besøk på skolene er over, men de siste reisebrev er ikke skrevet og kommer de neste dagene. Dårlig nett, reising og en kraftig forkjølelse har forsinket dem litt!


Men de kommer, vi må fullføre denne episke fortellingen om 9 nordmenn på tur!

I dag er det lørdag og vi har overnattet i Buchanan til en nokså trist bakgård!

Vi vender nå tilbake til Monrovia hvor vi skal være frem til mandag og slappe litt av, bade, gå i bryllup, på markeder i Monrovia og pakke sammen.


Vi dro mot Monrovia og på veien besøkte vi senator Jonathan Kaipai i hans bolig i Bucanan county som er hans valg- distrikt, og fikk en omvisning og traff familien.

Jonathan ledet tidligere vårt arbeid i Liberia og er fremdeles meget opptatt av vårt arbeid.

Hans hus er under bygging og han håper og bli ferdig til jul. Han har store planer om å drive jordbruk, oppdrett og pensjonat når han må gi seg som Senator. Han er foreløpig valgt for 9 år og kan maksimalt velges for en periode til. En driftig kar med visjoner og pågangsmot.Deretter bar det strake veien tilbake til hotell Kendeja i Monrovia og litt lunsj. Heidi hadde fått kontakt med en 88 år gammel dame, med to av hennes barnebarn, som hun traff for ca 30 år siden. En staselig kvinne som hadde opplevd krigen på nært hold, mistet barn og familiemedlemmer. Det ble et hjertelig gjensyn.


Dagen ble avsluttet på stranden med et kvelds bad, vannet er ca 29 grader!
HILSEN NI GLADE EVENTYRERE SOM GLEDER SEG TIL LIBERIANSK BRYLLUP I MORGEN.


Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page