top of page

10 fra GHTAC reiser til Liberia i Januar!

Oppdatert: 5. sep. 20218 faddere reiser sammen med Tove og Rolf fra styret den 3. til 13. Januar 2019


Vi er utrolig glade for at så mange har lyst å være med oss og besøke våre prosjekter og oppleve menneskene, kulturen, maten, lukten og naturen i Liberia. Dette blir en reise utenom det vanlige.

Liberia er et av verdens fattigste land og har vært gjennom to borgerkriger fra 1989-2003 med nærmere 300.000 drepte og en Ebola epidemi som herjet i 2014-2015.


GHTAC støttet med midler til opplysning og sanitære forhold under Ebola epidemien.Dere vil oppleve vennlige, glade og positive mennesker som nå prøver å bygge opp igjen landet sitt. Til dette trenger de støtte og hjelp slik at de kan stå på egne ben så raskt som mulig.

Noen av dem vi møter, barn på skolene og våre Samarbeidspartnere i CODEVPRO.


Januar er en meget god tid å reise på. Først og fremst så er det skolestart. Vi får oppleve energien og gleden ved å være på skolen igjen. Nye elever får utdelt sine skoleuniformer, nye bibliotek skal forhåpentligvis åpnes og lag-drakter, baller etc. deles ut.


Været er godt ca. 23- 30 grader i luften og 28 i vannet og det er fremdeles lenge til regntiden, så alt ligger til rette for litt sommer i Januar!Tove og Rolf med lærerne etter gode diskusjoner om hva vi kan gjøre sammen

Vi har ikke hele programmet klart enda, men flybilletter er booket.


Det blir løpende oppdateringer på facebook : https://www.facebook.com/events/1482218518584998/


Her vil det legges ut informasjon om turen, om landet og annet som kan være av interesse både for dem som skal vær med og alle andre.


Vil du støtte vårt arbeid i Afrika så er 150 kroner i måneden nok til skolepenger, skoleuniformer, bøker, sekker og annet for ett barn i en måned.

Du kan registrere deg på: https://www.givinghope.no/stott-barna

BLI FADDER DU OGSÅ, GÅ INN PÅ givinghope.no OG REGISTRER DEG!

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page