top of page

Reisebrev 5, 12.04.2019, Monrovia, Liberia.

Oppdatert: 5. sep. 2021


Utsikt fra mitt vindu i Bucanan.

Våknet opp til nok en strålende dag og kunne skue ut av mitt vindu. Det viser seg at vi bor rett ved stranden på et "resort" hotell og at Bucanan ligger ved sjøen med mange flotte strender.

Jonathan og Rolf på hans veranda


På veien til Monrovia besøkte vi Senator Jonathan L. Kaipay fra i hans hjem hvor han også driver gård med grønnsaker og fiskeoppdrett.

Jonathan hadde tidligere Emmas stilling som direktør for DCS, han representerer nå fylket Grand Bassa for the Liberty-party,


Adolphus og Emma, gjennomgang av alle avtaler. Litt slitne er vi alle etter en hektisk uke

Emma, Adolphus og Rolf hadde et arbeids møte hvor vi har gått igjennom alle avtalene vi har så langt og gjort noen presiseringer og forlengelser frem til 2022.

En god men sen lunsj og så var det å reise til flyplassen og ta farvel til alle som jeg har vært så tett på i denne uken. De har laget et fantastisk opplegg for uken og gjort det mulig på kort tid se 4 skoler, treffe en rekke av dem som bor og jobber i landsbyene.


Teamet som gjør dette mulig!


Vi har sette akademiske leker med stave, ordtak og hoderegning. det har vært sunget av alle, kor og solosanger. mange har stått på talerlistene både unge og gamle.


Fotball og kickball er spilt med dyktighet og glede det er fantastisk hva en kan oppnå med å skape lag følelse!


En uke er så alt for lite tid, en får ikke sett mye utenom prosjektene våre og det er mye å se å oppleve i dette landet. Det får bli neste tur hvor vi reiser flere.


Jeg håper dere som har fulgt med på reisen har hatt glede av reisebrevene og ser at det vi sammen gjør har stor effekt for menge enkeltmennesker og landsbyer. Giving Hope to a Child vil fortsette og utvikle seg og med støtte fra så mange som mulig kan vi nå mange flere i årene fremover.


God påske.

RolfCommenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page